Close

WORKSHOPS

for medarbejdere og ledere.

Giv demensplejen en ny dimension - så det relationelle arbejde lykkes

Du kender de faglige betegnelser for måder at møde mennesker med demenssygdomme fx socialpædagogisk tilgang, validering, reminiscens, den personcentrerede omsorg etc.

Skal arbejdet med relationer inden for demensplejen lykkes, er du nødt til at være 100 procent tunet ind på både den demensramte og dig selv.

Det forudsætter, at du kender dig selv og dine grænser godt – og at du har mod til at reagere, når dine grænser er nået. Det er vigtigt, at du føler dig tryg i dit team, så du tør fortælle, hvornår samspillet ikke virker for dig.

Tryghed skabes, når du oplever at blive mødt på alle plan. Dette gælder både for den som støtter, og den der bliver støttet.

Det handler ikke om hvordan du er, det handler om hvordan du bliver mødt i det at være dig.  

Jeg kombinerer min viden og erfaringer til glæde for dig og dit team. På fire workshops, berører vi de fire temaer; • Dig • Dig og kollegaerne • Dig og teamet • Dig og beboerne Gennem gruppeøvelser, selvrefleksioner og oplæg vil jeres team blive stærkere, mere robust og opnå en langt større dynamik og arbejdsglæde.

Dig

På denne første workshop får du større indsigt i dig selv. Ved hjælpe at indlæg fra mig og øvelser i fællesskab, vil du blive opmærksom på, hvornår noget følelsesmæssige rejser sig i dig og hvad du kan gøre ved det. Det sætter dig i stand til at undgå uhensigtsmæssige konflikter med kollegaer og beboerne.

Du bliver herre i eget hus og ikke en fange af dine følelser.

Dig og kollegaerne

På denne 2. workshop får du en øget bevidsthed om dig selv og den anden. Du bliver opmærksom på, hvordan du kan gå i kontakt, så samarbejdet bliver styrket.

Gennem oplæg og øvelser vil vi sammen bevæge os tættere på hinandens perspektiver og forskelle. Ved øget indsigt på andre kommer også større forståelse og tilgivelse.

Dig og teamet

På denne 3. workshop vil vi arbejde med værdier og måden at italesætte dem på i teamet. Via større indsigt i teamets sammensætning, vil du blive i stand til at finde din egen plads i teamet uden at gå på kompromis med dig selv.

Du vil derved opnå en større fleksibilitet i dig selv og dit team.  Vi arbejder med måder at gå i kontakt, og hvordan I bruger det bedste af hinanden.

Dig og beboerne

På denne 4. og sidste workshop er vores perspektiv dig og beboerne. Når vi går i kontakt med andre, sker der noget følelsesmæssigt imellem jer. Ved større indsigt i disse følelser imellem jer, er du bedre i stand til at tilsidesætte dig selv til fordel for beboeren. Du lære at tage et aktivt valg i forhold til kvaliteten af kontakten.

Tilmeld dig Workshop

Jeg kommer gerne ud til et et møde hvor vi tilpasser workshoppen netop efter jeres behov

Åbningstider

Mandag- Fredag: 8:00-17:00

Adresse

Møllehaven 2, 3550 Slangerup
Telefon:+45 42 75 67 15
Email: info@dinindsigt.dk