Anette Schiøtt

Din Indsigt

Specialviden inden for demensomsorgen

Lidt om mig

Mit navn er Anette Schiøtt. Jeg er uddannet sygeplejerske, demenskoordinator og psykoterapeut. Jeg har ligeledes en diplomlederuddannelse og bl.a. 10 års erfaring som leder af et demensafsnit. Siden januar 2019 har jeg via Din Indsigt tilbudt kompetenceudvikling, foredrag, scanning af kultur samt supervision af ledere og medarbejdere i ældreomsorgen.

Med min faglige viden og passion inden for demensspecialet samt mange års erfaring fra praksis tilbyder jeg hjælp med det relationelle arbejde inden for demensomsorgen.

Jeg har altid haft stor interesse for relationsarbejdet og hvad, der kan stå i vejen for den gode kontakt samt hvad vi kan gøre for at optimere den. Gennem faglighed, oprigtighed og humor gør jeg det lettere for plejepersonale og pårørende at få øje på egne udviklingspotentialer.

Den personcentrerede omsorg, hvordan vi holder fast i personhood og hvordan vi eliminerer den ondartede socialpsykologi, er omdrejningspunktet for alt mit arbejde. Jeg er sammen med medarbejdere og ledere nysgerrig på, hvad der sker i det øjeblik, hvor vi forlader fagligheden og handler på vores egne synsninger? Hvilke psykologiske mekanismer er på spil, og hvordan bliver vi opmærksom på dem, så vi kommer tilbage på det faglige spor.

Udtalelser fra tidligere og nuværende kunder

Curriculum Vitae

Samt min erfaring
Vil du vide mere?